Total Pageviews

Sunday, March 24, 2013

Albanians got style!

Albanians got Style eshte nje faqe inspiruese fashioniste e perditsuar
ne te cilen vajzat dhe djemte shqiptar ndajne me te gjithe ne stilin e tyre personal. Synimi i kesaj faqeje eshte te tregoje sesi njerezit vishen ne ditet e sotme, cilat jane tendencat me te fundit dhe si ndikojne ato ne karakterin dhe personalitetin tone.

Kjo faqe do te sjelle per te gjithe ju koleksionet
 e fotografive me modelet,
fotografet, stilistet, 
vlogeret dhe blogeret shqipetar. 
Do te sjelle per te gjithe ju risi dhe ide per stilet e veshjeve 
apo tendencat me te fundit 
sidomos per blogerat shqiptare.

Ju ftoj te jeni pjese! 

1 comment:

ShareThis