Total Pageviews

Thursday, May 9, 2013

Une jam nje blogere!


Gjithandej neper faqe te ndryshme
 webi gjen edhe vajza shqiptare te cilat kan hapur 
bloge me tematika te ndryshme. dhe nese do ti vizitoni do ta shihni qe me te vertet Albanians got style. Rubrika e pare e ketij blogu do te jete nje rubrike prezantimi per keto vajza te cilat blogojne jo vetem per veshjet  por edhe per gatimin, makiazhin apo edhe jeten e tyre! Qe te njiheni
 edhe me shume me to do te publikojme edhe 
mini intervista pak ngacmuese qe te 
zbuloni me shume rreth botes 
se tyre te blogimit! 
Se shpejti!

1 comment:

 1. Hey sweety!
  Thanks for you kind message, I will be more than happy to be on your blog. Email me at thechicandcheapblog@hotmail.com for more details on how and on your questions/Interview.. I just ask you to write on english.


  The Chic and Cheap Blog
  The Chic and Cheap Blog Facebook Page

  Dont forget to like my Facebook page too!

  ReplyDelete

ShareThis